Met de trein naar

Met de trein naar München

  • Reizen met de trein naar München

    De allure van een stad maar de charme van een dorp: München is van alles wat. De Duitse stad is één van de belangrijkste centra in de economie van Duitsland, maar daar komt de gezelligheid in de Beierse stad allesbehalve van in gevaar. Daarnaast zijn de mogelijkheden om naar München af te reizen optimaal, vooral met de trein.

    München heeft zoveel in huis dat je in een dag tijd maar de helft kunt bezichtigen. Maar zelfs dan is het een genot om in München te zijn. Het oude centrum zit vol van musea, theaters en andere culturele bezienswaardigheden, terwijl elders in de stad een heus BMW museum is. Het bekende natuurpark Englischer Garten zorgt ervoor dat München ook nog over een stuk groen beschikt.

    Ook voor een gezellig avondje op het terras of in een discotheek is München een interessante eindbestemming. De hoofdstad van Beieren trekt behalve veel cultuurliefhebbers ook mensen die wel houden van een feestje. München is voor hen de ‘place to be’.

    München is wellicht ideaal om met de hogesnelheidstrein CityNightLine te bezoeken. Je stapt dan ’s avonds op in Amsterdam, Utrecht of Arnhem en komt de volgende ochtend aan in München. Zo heb je nog de hele dag voor je om je te vermaken. De hogesnelheidstrein CityNightLine is gemaakt voor treinreizen die ’s nachts plaatsvinden. Vrijwel alle faciliteiten in de trein zijn daarop aangepast. Zo zijn er zelfs heuse slaapcabines.